Zepperen-Dorp 53, 3800 Sint-Truiden
Wie ben ik?
Ik ben Mirthe Natens, de trotse eigenaar van Toet en Zoet. Ik ben student-zelfstandige; dat wil zeggen dat ik een eigen onderneming heb en tegelijkertijd nog naar school ga. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van mijn bakkerijopleiding.
Passie
Bakken is mijn grote passie. Het begon allemaal toen ik nog een klein meisje was. Ik bakte met veel plezier en maakte van deze activiteit mijn hobby. Na vele jaren en verschillende studierichtingen besloot ik uiteindelijk mijn hart te volgen en iets te doen met mijn passie voor bakken. Ik ging naar de bakkerijschool om mijn droom waar te maken.
Ontstaan van Toet en Zoet
In november 2023 begon het allemaal. Na wekenlang brainstormen met mijn familie over de perfecte naam, wist ik op een dag zeker dat het ‘Toet en Zoet’ zou worden. Deze naam is een eerbetoon aan mijn oma, die taart altijd ‘toet’ noemde. Ik wilde deze benaming graag in mijn bedrijfsnaam verwerken, en zo ontstond Toet en Zoet.